|
Witajcie jestem nowy ...
|
|
06.12.2010, 08:21
|
|||
|
|||
|
RE: Witajcie jestem nowy ...
I widzisz, co Ty byś beze mnie zrobiła
I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store Ain't that fresh And I don't need your civil war ![]() |
|||
|
06.12.2010, 17:06
|
|||
|
|||
|
Zjadła obiad
Z czasem epoka przemija - spadająca gwiazda opada bezszelestnie Zamknij oczy i wytęż słuch, może usłyszysz "do widzenia"... Joa broni, Joa radzi, Joa nigdy was nie zdradzi! ;] (GG)ŁDSM&M ^^
|
|||
|
06.12.2010, 17:13
|
|||
|
|||
|
Ciekawe skąd byś go miała
It feeds the rich while it buries the poor Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store Ain't that fresh And I don't need your civil war ![]() |
|||
|
06.12.2010, 17:21
|
|||
|
|||
|
Z kuchni!
Z czasem epoka przemija - spadająca gwiazda opada bezszelestnie Zamknij oczy i wytęż słuch, może usłyszysz "do widzenia"... Joa broni, Joa radzi, Joa nigdy was nie zdradzi! ;] (GG)ŁDSM&M ^^
|
|||
|
06.12.2010, 17:30
|
|||
|
|||
|
Nie będzie Ci się chciało przynieść, skoro nie chce Ci się nawet wpisać kilku literek do wyszukiwarki
|||
|
06.12.2010, 17:31
|
|||
|
|||
|
Jedzenie to co innego
Nie porównuj do siebie tych dwóch spraw
|
|||
|
06.12.2010, 17:33
|
|||
|
|||
|
To Ty jak ludzie pierwotni - odchodzisz od kompa tylko w poszukiwaniu pożywienia?
|||
|
06.12.2010, 21:56
|
|||
|
|||
|
no i jeszcze żeby uczyć ^^
|
|||
|
26.03.2011, 11:13
|
|||
|
|||
|
No cóż, mnie w starą wersję gry nie udało się zagrać, aczkolwiek bardzo tego żałuję. Pochodzę z Wrocławia i mam 14 lat. Niektórym to może wydawać się za mało, ale mnie to jakoś szczególnie nie przeszkadza. Chodzę do 1 klasy gimnazjum, i na treningi Aikido. W wolnym czasie czytam różne książki (np. Harry'ego i inne fantasy). To tyle o mnie.
Ps. Jak wyglądała gra w starej wersji? Pozdrawiam! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
IRC Chat

![[Obrazek: SUMMER.gif]](http://api.ning.com/files/snGfPz-fVtILuPasX2LlozAmFF0vqkmYJMYl68MuueBzjjATtY6RPKIwESnvE-z7GuyQGjb4pb78PDLUw2RZ8ECWkU96dCFc/SUMMER.gif)

![[Obrazek: 363264.jpg]](http://imageshack.us/m/52/2556/363264.jpg)