|
Hogwart-rpg.net via www vs. 2d rpg
|
|
22.11.2008, 01:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2008 01:29 przez Lucek.)
|
|||
|
|||
RE: Hogwart-rpg.net via www vs. 2d rpg
Cytat:Hahaha Smile A myślicie że jak all teraz powiecie żeby zrobił www to będzie szybciej ?Kto tak myśli... Ty? Cytat:Małorozumni ludzie ;]No chyba nie. Cytat:jakby szarik miał już gre i były by naprawde beta testy to nie było bo nawet mowy o 2DNiby dlaczego? Jeżeli pomysł jest dobry to nie widzę przeciwwskazań aby ją przerobić. Przecież od tego służą bety. Cytat: teraz jak WWW wygra to dopiero zacznie robićScreenów zapewne nie widziałeś... Cytat:Buahahamuhuhuhu - Ma pan pracę? - Nie mam pracy. - To co pan robi? - Kradnę. - Co pan kradnie? - Co popadnie, co w rączki wpadnie... |
|||
|
22.11.2008, 02:12
|
|||
|
|||
(22.11.2008 00:47)Nysth napisał(a): jakby szarik miał już gre i były by naprawde beta testy to nie było bo nawet mowy o 2Dno to teraz sie wkurzyłam. beta testy SĄ. Udowodnić ci? chcesz screeny? ale nie oficjalne. Amatorskie, że tak powiem! Może ty potrzebujesz konta w beta testach, żeby wiedzieć, że są? PS. To jawna prowokacja! We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.
Ore no namae ga kikitai ka? Nido to kikanee you ni inore |
|||
|
22.11.2008, 10:39
|
|||
|
|||
(22.11.2008 00:47)Nysth napisał(a): Hahaha Jak tacy ludzie miają grać w 2d, to wole www i stary squad. Dziękować "Poznać człowieka to jak zanurkować w jeziorze. Ale niektórzy tylko palec w nim zanurzą, a sądzą, że wiedzą o nim wszystko." ![]() Miałem 2 smoczki : (
|
|||
|
22.11.2008, 11:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2008 12:07 przez William.)
|
|||
|
|||
|
hmm..
w sumie oby dwa silniki są proste w obsłudze, tak mi się zdaje.. konfigurowałem sporo takich rzeczy (np. prywatny serwer tibii) i muszę przyznać, że do 2d wystarczy skonfigurować skrypty i grafikę (piksele ) - nic więcej.no i oczywiście stronę internetową do założenia postaci ![]() oczywiście nadal jestem za www. |
|||
|
22.11.2008, 11:46
|
|||
|
|||
|
Gra ma być na WWW i koniec!
- Ma pan pracę? - Nie mam pracy. - To co pan robi? - Kradnę. - Co pan kradnie? - Co popadnie, co w rączki wpadnie... |
|||
|
22.11.2008, 13:13
|
|||
|
|||
|
A co to za przyjemność z 2d? Jesteś kwadratem i tłuczesz prostokąty...
|
|||
|
22.11.2008, 13:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2008 15:40 przez Greg0.)
|
|||
|
|||
|
No i dobrze widze, że starzy wyjadacze więdzą co dobre
WWW i nie ma mocnych.
Jestem przyjacielem nieprzyjaciół naszego jedynego nieprzyjaciela. |
|||
|
22.11.2008, 14:34
|
|||
|
|||
|
Żeby nowy hog był chociażby w połowie tak dobry jak stary, to byłoby super ;]
|
|||
|
22.11.2008, 19:20
|
|||
|
|||
|
Ehmmm no cóż obie wersje mają swoje plusy i minusy ...Jednak wole www gdyż jak juz była mowa nie Będę musiał cały czas przy niej siedziec tylko kllikne zeby cos robił i mi zrobi przy wyłaczonym kompie
|
|||
|
23.11.2008, 11:59
|
|||
|
|||
|
Cóż biorąc pod uwagę całe te serie gier 2D ogarniających teraz rynek, dochodzę do wniosku, że firmy nie wiedząc na czym zarobić, idą w ślad takich gierek jak: Terra World Online, Tibia, Runescape 1(2D)...
Osobiście uważam, że gra via WWW jest o wiele lepsza i potrafi przysporzyć więcej frajdy, ponieważ wyobraźnia działa, konwersacja między graczami jest nieco bardziej ulatwiona ( nie trzeba ogarniać za wielu rzeczy na raz - Tibia ). Tak więc staję po stronie via WWW, tak jak za 1-szej edycji. Jesteśmy ludźmi, braćmi nacji - masz to jak w banku! Próżni, dumni, trudni - tyle w nas fałszu. Jesteśmy równi, choć to jest równe kłamstu! Wolność zależy od tego, jak długi mamy łańcuch! |
|||
|
24.11.2008, 20:46
|
|||
|
|||
|
i zabawa.
"I'm incurable but durable it's easy to see Lack of restraint is a complaint of those around me I know that others postpone Gratification well I lack that affectation" |
|||
|
24.11.2008, 22:27
|
|||
|
|||
|
jaka wersja by nie była kont PRO nie będzie, jedziemy darmowy projekt.
szarik.design nie ma to jak Vanowe emotki
|
|||
|
25.11.2008, 00:21
|
|||
|
|||
|
Odnoszę delikatne wrażenie, że szarik troszkę napalił się na 2D. Ale to naprawdę daremny i przejedzony pomysł.
To jest do Ciebie, Ty, który/a to czytasz. Nie próbuj ze mną polemizować w jakikolwiek sposób, bo z całą pewnością nie dojdziemy do konsensusu, a mogą tylko paść niemiłe słowa, których możemy potem żałować (albo i nie). |
|||
|
25.11.2008, 20:08
|
|||
|
|||
|
Ale dobrze ,że nie będzie jakiś kont za sms bo to głupie bo czemu ci co maja wiecej kasy na komie maja byc lepsi w grze ??
|
|||
|
25.11.2008, 21:25
|
|||
|
|||
|
No ale z 2 strony, nie zaprzeczysz, ze serva trzeba jakos utrzymac?
"Poznać człowieka to jak zanurkować w jeziorze. Ale niektórzy tylko palec w nim zanurzą, a sądzą, że wiedzą o nim wszystko." ![]() Miałem 2 smoczki : (
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
IRC Chat

teraz jak WWW wygra to dopiero zacznie robić . Buahaha
A myślicie że jak all teraz powiecie żeby zrobił www to będzie szybciej ?![[Obrazek: BR6G.gif]](http://dragcave.net/image/BR6G.gif)
![[Obrazek: IEOR.gif]](http://dragcave.net/image/IEOR.gif)
) - nic więcej.

![[Obrazek: 4026429.png]](http://valenth.com/lab/4026429.png)
![[Obrazek: GoldenKaze.png]](http://card.mygamercard.net/PL/lastgame/GoldenKaze.png)

nie ma to jak