Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ratunku konto
01.02.2009, 18:07
Exclamation ratunku konto
dopiero niedawno po dłuższej przerwie weszłam na hogwart już po zmianach i wyskakuje mi że mam błędne hasło a nie ma opcji przypomnienia i nie wiem jak wejść może ktoś wie kiedy zostanie ta opcja włączona?????? PROSZĘ
i takie podstawowe pytanko :" czy dawne konta zostały skasowane???? czy nadal istnieją.... Proszę dajcie odpowiedź...... *^-^*
Znajdź wszystkie posty użytkownika
01.02.2009, 18:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2009 18:50 przez asia_41.)
RE: ratunku konto
Zacznę trochę niemiło, ale...
Kobieto! Zalałaś nas pytajnikami i kropkami! To okropne! (oraz, przede wszystkim, niezgodne z zasadami polskiej pisowni)

Gra nie działa, jest tworzona od nowa (a więc i siłą rzeczy konta zostały skasowane i odzyskanie być nie mogą), nie wiadomo kiedy ruszy (Tak nawiasem mówiąc, już było o tym parę tematów, ale obiecałam sobie nie naskakiwać na nowych z tego powodu, bo się potem zrażają do forum). To tyle w tym temacie, myślę, że nadaje się już DO ZAMKNIĘCIA. Cieszę się, że mogłam pomóc, nie musisz dziękować, odpowiadać, ani tym bardziej komentować, bo wiemy, jak bardzo wszyscy się smucą, że gra nie działa. Dziękuję za uwagę, do widzenia.

[Obrazek: 113678.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Kontakt | dev.mmorpg | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS