|
|
23.03.2009, 20:55
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich, nie mam jeszcze konta w grze. Chciałbym założyć, ale się nie da
może ktoś powiedzieć kiedy będzie można? Mam nadzieje, że ipsze w dobrym dziale
|
|||
|
23.03.2009, 21:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2009 21:02 przez Azet.)
|
|||
|
|||
|
RE: Rejestracja
Tylko rżnąć i solić, rżnąć i solić...
Jeżeli nie umiesz czytać, nie umiesz się posługiwać opcją szukać, nie umiesz pomyśleć, to muszę Cię zmartwić, ale nie nadajesz się do użytkowania internetu, a zwłaszcza tego forum. Nie można się zarejestrować w grze, bo gry jeszcze nie ma, a konkretnie to jest BETA test!!! Nie wiadomo, kiedy gra ruszy, było mówione setki razy Btw. piszesz w złym dziale, taki temat niestety nie pasuje do żadnego dziłu na tym forum Temat od razu wywalić. Boże, ile jeszcze takich debili będzie... I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store Ain't that fresh And I don't need your civil war ![]() |
|||
|
23.03.2009, 21:02
|
|||
|
|||
|
To może powiedz cieciu kiedy będzie itp, a nie srasz się noobie mały.
|
|||
|
23.03.2009, 21:04
|
|||
|
|||
|
Czytać się naucz, napisałem że nie wiadomo...
(23.03.2009 21:02)Young napisał(a): cieciu (23.03.2009 21:02)Young napisał(a): a nie srasz się noobie mały Gratuluję pomysłowości, aż mnie zatkało z wrażenia. Napisz coś mądrzejszego, albo spadaj na forum dzieci neo leczyć kompleksy... I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store Ain't that fresh And I don't need your civil war ![]() |
|||
|
23.03.2009, 21:08
|
|||
|
|||
|
Nie wiadomo to napisałeś za 2 razem
|
|||
|
23.03.2009, 21:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2009 21:22 przez Azet.)
|
|||
|
|||
|
Jakbyś najpierw poczytał forum, a potem pisał, toby nie było problemu...
Czemu dzieciom na komunię nie dawają już zegarków i rowerów... I don't need your civil war
|||
|
23.03.2009, 22:57
|
|||
|
|||
|
kocham was, ludzie.
'Bo metalu trzeba umieć słuchać..' |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
IRC Chat

może ktoś powiedzieć kiedy będzie można? Mam nadzieje, że ipsze w dobrym dziale

![[Obrazek: SUMMER.gif]](http://api.ning.com/files/snGfPz-fVtILuPasX2LlozAmFF0vqkmYJMYl68MuueBzjjATtY6RPKIwESnvE-z7GuyQGjb4pb78PDLUw2RZ8ECWkU96dCFc/SUMMER.gif)