Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Streszczenie Kanapy =)
09.07.2009, 13:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2009 16:17 przez Joluś.)
Streszczenie Kanapy =)
1-10
Van założył Kanapę dokładnie 12.07.2007 o 18:06. Joa i Launi od razu się na niej rozgościły. Zaczęły rozmawiać o emotkach xd Potem była rozmowa o nickach i o imieniu psa Joy, a Albus przyniósł niskokaloryczne dropsy :D Na forum Nexa zarejestrowałam się jako 666 osoba. Żejms nazwał Nexa konfidentem! :O Lucek dead, bo Asia powiedziała do niego „Lucynka”. Asia i Lucynka się biją xd a Crystal się z nich śmieje. Jeden kolega Crystala to Bożena, a drugi Violeta O_o. Lucek stracił 4 zeta jak w pokera grał ;d. Lucynka uważa, że jest kreatywny ale wg Asi jest walnięty (Lucek - "To też można zaliczyć w jakimś stopniu do kreatywności"). Ten moment ominiemy… xP Lucek i Krakers podają gg (Krakers również nr Tel. do sekretarki: 0-700). Ludzie podejrzewają, że jestem kaleką :<. Joa jest dumna ze swojego śrubokręta. No teraz ludzie pokazują swoje rysunki (w sumie już od kilku stron);o. Yyyy Armand gdzieś jedzie. O, Felix przyszła. A kaimada pokazuje rysunki z #%*(?/<]{ i tych innych :d JotdoKa też próbuje. Armand wyciąga ultrasuperhiperkurdebalansmocny karabin machinowy i rozstrzeliwuje kanapę pod kominkiem. Po chwili bierze młotek i kanapa wygląda jak nowa O_o Potem jest coś, że cisza jest nudna i cicha i że jej nie lubimy. Potem Lucek śpiewa :|. Gadamy o tym czy poduszkowce zagrażają atmosferze poruszając się po Morzu Śródziemnym.

11-20
Asi odbiło, a van idzie po mąkę, cukier (chce z tego zrobić placek xD) i chleb (taki bonus do kanapek ale… po co mu chleb do kanapek?). Potem coś o krwi chyba… a Lucek coś ściąga xd. A ja pomogłam Żejmsowi dostać się do domu :D. Żejms uważa, że za dużo piszemy i nie będzie wszystkiego czytał. Launi powiedziała coś bez sensu (jak zwykle). Teraz się zachwycacie sesjami… Mikael wyraził wszystkie emocje w jednej linijce xd Felix jest z siebie dumna :D bo gotuje pangę z warzywami a Albus by chętnie wpadł na obiad. O teraz kanapa jest różowa :D hihi ale fajnie xD a na forum prawie 2 lata temu wychodziła 1 babka na 6 chłopa ;) na rooOsHoffFFej kanapie maluję z Joą kwiatki ^^. Albus rozsypuje na niej kurz :(, a Asia przynosi… rozgniecionego szczura :|. No teraz połowa rzeczy jest rooOsHoffFFe. Coraz więcej rzeczy! :O A Asia oberwała w łeb :D /me jest najrooOsHOffFFniejszą królewną rooOsHOffFFej rooOsHOffFFości (n/c)… wg Asi wszystkim do twarzy w różowym. Każdy lubi inny smak dropsów. Vana głowa boli i idzie do Goździkowej po Apap. Willowi nie podoba się kolor rooOsHoffFfy.

21-30
DeVo spotkał się z sorhem. Przez tydzień nikt nie pisał na kanapie. No teraz nic ciekawego się nie działo. Okazuje się, że tysiącletnie krewetki są groźniejsze od III wojny światowej. Van śpi. Joa wróciła znad morza :). Albus mówi, że mam rację :D:D. Joa coś powiedziała o kanapkach… a Sorh mówi coś czego nie rozumiem ;< Joa zrobiła kanapke ze wszystkim. Podejrzewamy, że sorh jest pijany. Lucek lubi fistaszki a Asia wiewiórki (jeść?). O teraz jest rozmowa coś o paleniu wiewiórek, sosie klonerowym, ognichu. Asie wariują. Sorh mówi, że „gdy kucharek stodwadziesciacztery to dostaje cholery”. Teraz robimy sekcję zwłok na Lucku. Potem się okazuje, że każdy każdemu zrobi wjazd na chate. Launi sprząta kanape. 28 min. Potem Greg0 wylewa na nią piwo. A teraz bardzo mądre słowa sorha: "Zło czai się wszędzie, za wyjątkiem miejsc, gdzie akurat się nie czai". Lucek zrobił dobry interes, a sorh wymyślił przypowieść o młodym tabaczniku: „Młody tabacznik pewnego razu wstał. Powstając pomyślał. Myśląc ożył.” O i jeszcze jedna złota myśl: „Pewnego razu tajemnica postanowiła być nieodgadnioną. Cóż jednakże z nieodgadnionej tajemnicy, skoro będąc tajemnicą której odgadnąć się nie da, tak naprawdę nie widnieje się jako twór zaistniały?”

31-40
Joa każe mi się odniutnić ;D. Teraz coś o jakiejś imprezie w Zabrzu o 20:00. Teraz se gadajo o CS. Lucek lubi ptaki. I „kffatkY”. Launi coś zaśpiewała i dostała za to dożywotni zapas kanapek. Teraz coś o botach, że jedni je lubią drudzy nie. A Van chciał na urodziny sześciofluorek siarki (Kaze – nie wiem jak się to otrzymuje ale działa tak: http://www.metacafe.com/watch/385694/invisible_water/ …xd). Launi nas „kosia”. Sorh ma twarz i potem wizję. Teraz jest piątek :] No tu się nic nie dzieje.. ;d. Launi nas żegna…

41-50
Wszyscy się przejmują. Żejms był na dżamprezie :] Tańczył przy disco polo. Biały Miś jest boski. Joa z Żejmsem rozmawiają o swoim weselu. Lucek dochodzi do wniosku, że ludzie z silkroad są bardziej walnięci niż ci z tibii. Żejms lubi Wiedźmina. Lucek nie. Joa lubi Wiedźmina (książkę). Sorh lubi Gothica. Lucek lubi Gothica. Żejms nie lubi Gothica. Lucek lubi FIFA 08 Sorh lubi PES. Żejms lubi FIFA 08. Teraz jest dłuuugi wykład na temat że gry na podstawie książek są od nich gorsze. Teraz się wszyscy kłócą ;p Nooo Joa nam tu ze studiami wyjechała xd Teraz rozmowa o odmianie nicków. Teraz o szkole mowa. Lucek zapodał temat „Piątek... Tygodnia koniec i początek...”. Żejms wybiega myślami w przyszłość. KenJi odmienia Hund: Hundst, Hunde… Jest niedziela. Na Kanapie jest cicho, bo nie głośno. Lucek sprzedal coś na allegro w 38 sek. :) Asia robi zadania z matmy. Teraz kilka cytatów z basha jest.

51-60
Eeee coś losujemy, ale nie wiem co xd Znaczy.. karteczki ale nie wiem w jakim celu. Jakieś rozmowy o byle czym, nawet nie chce mi się tego streszczać. Tera cisza. A wiecie, że dzisiaj jest Halloween? I teraz coś o Mikołaju. Coś o Ameryce, że jest ZUA. Zejms z natury jest buntownikiem. Żejms chętnie się z kimś pokłóci. Joa znalazła czterolistną koniczynę obok cmentarza. Żejms drze się (krzyczy* drze to się prześcieradło >_<) na JotdoKę. Van kocha dziewczyny, bo są wariatki. Asia kocha wszystkich. I się przytulają tam wszyscy kilka osób xd o dosyć dziwnie to brzmi… i znowu coś o rooOsHoffFFości naszej kanapy. O Lucek se nagrabił :D -> „ten temat trzeba zamknąć”. Ludzie protestują! Lucek uczy się tańczyć xD Żejms się nie pcha do tańca. GG nie działa. Znowu zrobiło się cicho. Żejms ma dylemacik. I rozmawiamy o Nokiach. Wszyscy śpią. I taki mały joke na koniec: „Lol, że euro ?? wiecie co polacy powiedzą pilotowi jak wysiądą na lotnisku ?? "nie gaś silnika zaraz wracamy"”.

61-70
Asia jest ojcem Arki i razem zawładną galaktyką! Ale nie! Bo galaktyką zawładnęły parabole ;O a stealth pięknie opisał obrazek ;] Arka drugi, a Asia jeszcze pierwszy. Trzeci najtrafniej opisał sorh: „toz to dzika bzdziongfa jest”. Lucek zabije grubasa, a Żejms kocha nas wszystkich po równo. Lucek zauważył, że Kanapa to jeden wielki spam ;D o a te słowa vana uwielbiam: „wsumie - geniuszem bedzie ten co przeczyta calosc i stresci temat po temacie o czym rozmawialiśmy” (na trzeźwo nie da się tego zrobić). Lucek podjął się tego zadania :D po jednej stronie ma już dość. Będzie robił jedną stronę na dzień (haha dobre xP). JotdoKa też chce streścić kanapę. W międzyczasie Lucek robił drugą stronę. Naprawdę ma dość. KenJi nagrabił sobie u Żejmsa. KenJi użyje bejzbola, a Sylwek różdżki :D. KenJi zemdlał. Stealth pije… krew O.o…. „Wiesz ile to się trzeba namęczyć by spisać jedną stronę?” – co Ty nie powiesz ;x Arka zmienia temat. Stealth zmienił podpis. KenJi lubi Asię. Wszyscy chcą być gupolakiem. Teraz głosowanie na szefa klubu gupolaków. Jesteśmy świry @_@. Napisałam najkrótszy post na forum :) a Lucek zrobił se taki ziomalski awatar. Greg0 stworzył swój pierwszy w życiu sing! (http://img141.imageshack.us/img141/4267/mustangnc8.jpg ). Lucek w sumie często zmienia swój awatar. Kilka osób wstawiło tu jakies świąteczne obrazki xd a Joa wzięła se Av, który zrobił Lucek. Lucek ma dziś wywiadówkę.

71-80
No teraz gadamy o swoich ocenach. A oceny Armanda może pomińmy? ^^’ Żejms tez się pochwalił ocenami. Lucek też. Jest leniem xd I się za nas pomodli. Lucek chwali się, że w Tychach wyprodukowano TYSKIE :D w Bydgoszczy są fajnie śmietniki, a w Zabrzu (znaczy Mordorze) dom publiczny obok placu zabaw. Stealth ma fajną babkę od religii ;) Launi wróciła. Stealth śpiewa. Potem rozmasowuje sobie uszy xD. Żejms powiedział (?)”tabrwgrhamobrr.” Żejms nazwał mnie dzieckiem. Idę spać. Stealth nie pamięta kiedy tak naprawdę sprzątał. Stealth jest smutny. Narzekamy na brak śniegu.

81-90
Rozmawiamy o Wigilii i o tym jak się chcemy wtedy najeść. Lucek uwielbia barszcz z uszkami. Joi zawsze się lampki na święta psuły. Sorh zarabia na życie śpiewem. Stroimy choinkę tu u nas koło kanapy :D Spisek! :x Lucek jest przewodniczącym komisji śledczej, a Asia jego wspólniczką. Sprawa dotyczy kupienia dwóch „kaf” za 1,30zł (słownie jeden złoty trzydzieści groszy) każda. Stealth lubi ser z miodem. Stealth przyznał się do zabicia żelek :( a Lucek mnie straszy. Solud ma 1kg żelek, a stealth je zabije bo ich nienawidzi. Van nas kocha.

91-100
My nie jesteśmy normalni xd. O Haha to jest dobre :DxD
Cytat: <Luc3k> muhuhuhuhuhuhu
<Luc3k> lol :P
<Luc3k> zauważyłaś coś? :>
<asia_41> że masz '3' zamiast 'e'? ;]
<Luc3k> nie...
<Luc3k> jesteśmy całkiem sami...
<Luc3k> bez nikogo...
<Luc3k> nikt nas nie widzi O_o
<asia_41> jest jeszcze page :P
<Luc3k> ale page się nie odzywa, jest zajęty tworzeniem gry ^^'
<asia_41> i chanserv ;]
<Luc3k> wiesz co mam na myśli w tym momencie? :>
<Luc3k> on jest gejem :P
<asia_41> eee nie? ;]
<Luc3k> Mogę zadać ci bardzo osobiste pytanie? :>
<asia_41> wal :P
<Luc3k> gdzie byś poleciała mając latające wrotki ?
<Luc3k> ;s
<Luc3k> nie no... taki dzołk.
<asia_41> baaardzo osobiste xD
<Luc3k> zastanow sie
<asia_41> na karaiby :P
<Luc3k> mężczyzna
<Luc3k> kobieta
<Luc3k> sami na ircu
<Luc3k> to jak sami w pokoju
<Luc3k> wiesz co sie wtedy dzieje? ;>
<asia_41> hmmm niech pomyśle
<Luc3k> no no ... pokaż, żeś mondra dziewczyna ^^
<asia_41> ostatnio jak byłam sama z facetem w pokojuto oglądałam film :D
<Luc3k> <lol2>
<Luc3k> A jeszcze coś innego? ;> No wiesz... tego
<Luc3k> no
<Luc3k> wiesz ^^
<asia_41> warcaby? o.O xD
<Luc3k> niee...... kombinuj dalej ^^
<asia_41> szachy ;]
<asia_41> contra :D
<Luc3k> ekhm.... wiesz... to i to.... mmruu i te sprawy
<Luc3k> <umarł>
<Luc3k> xD
<asia_41> mmruu?
<asia_41> kicia? :D
<Luc3k> noooo ^^
<Luc3k> no blisko blisko ^^
<Luc3k> ale też nie to
<asia_41> lubie koty :P
<asia_41> ale wolę psy xD
<Luc3k> ja wole kotki
<Luc3k> ale nie o to się rozchodzi!
<Luc3k> patrz
<Luc3k> a w literki
<Luc3k> FACET
<Luc3k> KOBITA
<Luc3k> KANAPA
<Luc3k> wiesz co to oznacza?
<asia_41> że przed kanapą jest telewizor, aoni oglądają 'nigdy w życiu'? xD
<Luc3k> nie ^^
<Luc3k> FACET PRZYBLIŻA SIĘ DO KOBITKI
<asia_41> to może 'między piekłem a niebem'? ;]
<Luc3k> nie!
<asia_41> i sie przytulają ;]
<Luc3k> czy ja powiedziałem, że jest tam telewizor? :>
<Luc3k> no no
<Luc3k> powiedzmy
<Luc3k> że się przytulają
<asia_41> jak teletubisie :D
<Luc3k> FACET dotyka dłonią jej twarzy
<Luc3k> ona
<asia_41> tusz jej się rozmazał ;]
<Luc3k> wydaje
<Luc3k> z siebie dziwny odgłos
<Luc3k> taki
<asia_41> to ją łaskocze :D
<Luc3k> "mmmmmm"
<Luc3k> NIE!!!!!!! O_o
<asia_41> zjadła coś i jej to smakuje? ;]
<Luc3k> tak kurwa... dłoń zjadła tego faceta ;P
<Luc3k> xD
<Luc3k> dalej...
<asia_41> wiedziałam! xD
<Luc3k> Facet schodzi niżej
<Luc3k> i niżej
<Luc3k> i niżej
<Luc3k> niżej i nizej
<asia_41> masuje jej stopy? o.O
<Luc3k> jeszcze niżej niż niżej wcześniej
<Luc3k> i dociera prawie do celu
<asia_41> zatrzymał się na łydkach :P
<Luc3k> swą dłoń ma już na "szyji"
<Luc3k> namiętnie
<asia_41> dziwnie łydkę nazywasz xD
<Luc3k> xD
<Luc3k> dobra zmienaimy temat :P
<asia_41> to się nadaje na basha ;]
Greg0 będzie Emo. I Krakers przyszedł. I no nic się ostatnio tu nie dzieje ciekawego ;d.
Świętujemy 100. stronę Kanapy ^^ Stealth życzy, żebyśmy zapisali kolejne 100 :) Jak widac (aż za)bardzo się udało ;d

111-120
Rozmawiamy o Spartanach i falandze. Kenji zaczyna stosować interpunkcję i polskie znaki. Dzisiaj tłusty czwartek. Greg0 przechodzi Simsy z wyłączonym kompem. Pomogłam Kenji'emu wkleić obrazek do podpisu ;d Kanapki! Bijemy Żejmsa.

121-130 (pisał Kaze)
Asia, Jotdoka i Żejms pojedynkują się na czary. Ktoś komus złamał nos (nie wiem kto komu bo troche zawiłe). Zaczyna się dyskusja o oczkach w emotikonach. Jotdoka podaje swój numer telefonu. Asia zostaje wczorajszą walentynką KenJiego. Zaczynają się versuse jedzenia. Rozmowa o 3 imieniu. Kenji chce mieć Asia na 3 :O. Znowu o jedzeniu. Teraz które jedzenie szkodzi, a które nie (ludzie wy to jakieś machiny od pożerania jesteście xD). Asia ma mało programów w TV więc słcuha radia (Asia: Na tych fajnych słuchawkach? xp). Asia, Arka, Launi robią "łubudubu" czyli hałas, bo nikt nic nie pisał :<. Zaczynają pisać kolorami. Początek marca, ale już o wakacjach ględzą. Teraz coś o kornikach jest. Stealth mówi, że nie wypoczął. (tez tak miałem w te wakacje ;o). Znowu o żarciu (O kanapkach konkretnie), boże co to za ludzie są xD.

131-140
Stealth wspomina jak to na początku swojej bytności na hogu napisał, że zjadł własną kanapkę i Joa by takiej dobrej nie zrobiła. Teraz gdy tylko ktoś powie o kanapce kojarzy mu się z „pyszną joą”. Lucek woli nutellę, Albus wiadomo co ;) Greg0 tak jak Launi lubi zjdać łyżki. Sorh coś powiedział. Joa lubiła kiedyś widelce, ale teraz woli łyżki. Gadamy o Nexie. Joa karmi, wyprowadza na spacery swoją legitke i dzienniczek… O no teraz przeczytałam se kilka stron i zapomniałam o nich pisać xd trudno… mnie dawno na forum nie było. Dawno też nie było newsa dot. gry. Lucek ładnie napisał „Google.pl”. Stealth dał Launi zadanie. Lucek sobie robił jaja ze stealtha.

141-150
Mówimy o niekończącej się opowieści. Wg Lucka motywem przewodnim kolejnych 10. stron będą słowa „Kocham Cię”, więc skoro już to wiemy przejdźmy od razu do streszczenia stron 151-160 :D:D Ha! Ale mi się udało xD

151- 160
Brooke napisała swój pierwszy post na Kanapie. Kochamy się. I coś o filmach mowa i o prima aprilis. Jakaś impreza się szykuje. Teraz coś nudno jest. Z 13-wersowego posta Launi zapamiętałam tylko, ze jej mama to instruktorka jazdy.:D Brooke lubi grać w eurobiznes. Koniec na dzisiaj xd

161-170
Ghostkod próbuje nam siebie przypomnieć. Lucka babcia ma dziś (tj. 05.04.) urodziny. Za szybko piszemy, Launi nie nadąża. Asia opowiedziała kawał:
Cytat: Idzie sobie falowana blaszka spotyka drugą falowaną blaszkę
- cześć falowana blaszko
- cześć falowana blaszko
- gdzie idziesz falowana blaszko na piwo falowana blaszko. chcesz iść ze mną falowana blaszko?
- mogę iść z tobą falowana blaszko...
idą dwie falowane blaszki spotykają trzecią falowaną blaszkę
- cześć falowana blaszko
- cześć falowane blaszki
- gdzie idziecie falowane blaszki
- na piwo falowana blaszko. chcesz iść z nami falowana blaszko?
- mogę iść z wami falowane blaszki...
idą trzy falowane blaszki spotykają czwartą falowaną blaszkę
- cześć falowana blaszko
- cześć falowane blaszki
idą cztery falowane blaszki spotykają piątą falowaną blaszkę
- cześć falowana blaszko
- cześć falowane blaszki
idzie pięć falowanych blaszek spotykają szóstą falowaną blaszkę
- cześć falowana blaszko
- cześć falowane blaszki
idzie sześć falowanych blaszek dochodzą do baru a tam pisze...
FALOWANYM BLASZKOM WSTĘP WZBRONIONY!!!
Launi żartom Asi mówi stanowcze NIE!!! Właśnie zginął kotek. Żejms ich nie lubi. Zwołujemy posiedzenie HODSNPWZ. Sędzia Lucek Maria Wesołowski skazuje Asię na 4 lata tułaczki po cukierkowej krainie. Ona wolałaby iść na stos. Launi, Asia i Kenji się buntują, tak dla zasady. Bruk boli kolano. Azet, Kenji mówi o referatach ;> Teeraz mówimy o… problemach z Bravo Girl, a teeeraz o… egzaminach.

171-180
Launi chce żebyśmy pisali SwE€eTaŚnIiE3… Launi się pyta czy coś zauważyliśmy… a jak to czytam to mam deja vu :o jest cicho. Dentysta pozbawił Lucka zęba. Teraz coś o maku i Brainiacu, ze jest super i fajny i spoko. Tak samo „Pogromcy mitów”. Teraz mówimy o Indianie Jonesie. Żejms mówi jak się powinno ciąć się. Teraz każdy opowiada co mu się śni.

181-190
Próbujemy dowiedzieć się co tak naprawdę śni się Żejmsowi. Yaxley pyta o start gry. Wszyscy jesteśmy rodziną. W sumie bardzo daleką. Stealth jak Yoda postanowił odżywiać się. Częstuje wszystkich Korzeniuszką :D Siostra Arki zdała maturę z polaka na 100%. Brooke ma na trzecie Asia. Kanapa cichnie i pokrywa się kurzem. Kenji nie lubi wiórków kokosowych. Asia ma w plecaku wszystko. Mówimy o owocach i warzywach (musze to dać: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/co...a-oliv.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/co...ruit_3.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/co...steen.jpeg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/co..._guava.jpg )

191-200
Kenji przy każdym poście pisze „I O”. Bruk śpiewa. Jej ulubione słowo to „ujął” (chyba?). Launi ma blond pasemka. Tata ją farbował. Stealth chciał sobie zafarbować włosy na czerwono. Brooke miała czerwone włosy, różowe (specjalnie na bierzmowanie) i chciałaby mieć miedziane. Will kupił sobie Atlas Śródziemia. Tłumaczymy Joi czym jest SPAM. Bruk jest ruda. Cieszymy się z powodu 200. strony. Joa przypomniała Luckowi, ze miał robić streszczenie Kanapy. Lucek uważa, ze tego za dużo.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09.07.2009, 13:02
RE: Streszczenie Kanapy =)
Yeah, Gratulacje!
Jak będziesz pisała dalej, to edytuj pierwszy post, wtedy będzie wszystko w kupie Big Grin

I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor
Your power hungry sellin' soldiers
In a human grocery store
Ain't that fresh
And I don't need your civil war
[Obrazek: SUMMER.gif]
09.07.2009, 13:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2009 13:54 przez Joa.)
Jeszcze trochę a będzie tak jak jest napisane na czerwono ^^ Zostaniesz hogowym geniuszem! To chyba jedna z wyższych rang powinna byc.
Hura ! ;]

Z czasem epoka przemija - spadająca gwiazda opada bezszelestnie
Zamknij oczy i wytęż słuch, może usłyszysz "do widzenia"...

Joa broni, Joa radzi, Joa nigdy was nie zdradzi! ;]
(GG)ŁDSM&M ^^
[Obrazek: 363264.jpg]
09.07.2009, 18:51
Musisz mieć na prawdę nudne wakacje ;]

Jestem przyjacielem nieprzyjaciół naszego jedynego nieprzyjaciela.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
09.07.2009, 19:53
Ona tego nie zrobiła przez wakacje Wink

I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor
Your power hungry sellin' soldiers
In a human grocery store
Ain't that fresh
And I don't need your civil war
[Obrazek: SUMMER.gif]
21.07.2009, 15:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2009 15:30 przez Joluś.)
201-210
Każdy chwali się na której stronie kanapy miał swój pierwszy post. Posty na kanapie same się rozmnażają. Każdego opuściły siły żeby pisać na kanapie. Brooke miała dzisiaj dzień sportu i strażacy rozlali im pianę po całym boisku i się w niej tarzali. Piana śmierdziała i te ubrania trzeba było przynajmniej 3 razy wyprać żeby ten zapach znikł o.o gramy w skojarzenia. Page napisał. Bruk siedzi cały czas xD Gadamy gdzie można. Przypomniałam o streszczeniu. O chipsach mówimy.

211-220
Piszę czym jest koagulacja mleka, koloid. Napisaliśmy 41 postów na kanapie w ciągu 2,5h. Gadamy o szkolne, ocenach i średnich, a stealth napisał referat na muzykę o heavy metalu. http://www.zgodzinski.com/smaczek/?q=htt...pg.net&m=0 Zgadnijcie kto to pisał:
Cytat: Wypowiedź jednego z graczy na temat
"Dlaczego gram na hogwart-rpg.net i jak oceniam ten projekt"

Dlaczego gram?
Aby odpowiedzieć na to pytanie trzeba się cofnąć kilka miesięcy wstecz. Hogwart poznałam dzięki kuzynowi. Zobaczyłam, jak gra i od razu spodobał mi się taki sposób kontrolowania postaci. Po powrocie do domu od razu weszłam na tą stronę i się zarejestrowałam. Gra tym bardziej mi się spodobała, że lubię Harry’ego Pottera. Na początku podchodziłam do tego, jak do normalnej gry. Nie zaglądałam na SB. Gdy w końcu zaczęłam rozmawiać z innymi graczami nie mogłam przestać. Zaprzyjaźniliśmy się, a jedynym sposobem komunikacji była gra, później również gadu-gadu. Od innych graczy dowiedziałam się o nauczycielach i lekcjach, jakie prowadzą. Zaczęłam zdobywać punkty dla domu. Taka szkoła bardzo mi się spodobała. Dzięki grze można się oderwać od rzeczywistości, na chwilę zapomnieć o codziennych problemach. Grę ocenię na 8/10 punktów.

Dlaczego taka, a nie inna?
W grze cały czas są błędy i niedociągnięcia, a niektórzy gracze swoim zachowaniem psują klimat. Poza błędami gra ma wiele plusów. Gracze zżyli się ze sobą, na SB zawsze ktoś coś powie, Nowi gracze otrzymują pomoc od tych bardziej doświadczonych, a na forum można znaleźć pomoc i porozmawiać, a także wymyślać różne "ulepszenia" gry. Podoba mi się quiz, dzięki któremu uczniowie są przydzielani do domów. Mogą wpłynąć na to, do jakiego domu są przydzielani. Szata graficzna pasuje do klimatu gry, a kolory współgrają ze sobą. Moim zdaniem jest to najlepsza gra tego typu.
Przypominam Joi o jej śrubokręcie.

221-230
Asia przeczytała wszystkie prawa Murphy’ego. Mówimy o nauczycielach. Lucek jedzie na wakacje. Żejms wyjeżdża. Mówimy o przeglądarkach. Bruk wróciła.

231-240
Bruk jest głodna, mimo że przed chwilą jadła biały ser i z kakao. Asia lubi biały ser z cukrem i naleśnikiem (pytam się czy w sensie, że miesza se w misce ser, dodaje cukier i nagle naleśnik i taka ciapka powstaje ale nie). Asia chce podzielić czereśnię na trzy równe połowy (mi dała te najmniejszą ;().
Cytat:Brooke: fgjmhdxcfjmhfdxtg.
Joa: Pada czy ser się skończył? ^^
Ja: czy ona niewyraźnie mówi?!..
Żejms wrócił. Wszyscy wyjeżdżają w sierpniu i nie będzie ich na moich urodzinach jak zwykle xd. Szymonowi zawsze stealth mylił się z sorhem.
22.07.2009, 00:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2009 00:59 przez Lucek.)
zatkało mnie.

- Ma pan pracę?
- Nie mam pracy.
- To co pan robi?
- Kradnę.
- Co pan kradnie?
- Co popadnie, co w rączki wpadnie...
22.07.2009, 01:17