|
Nowa sesja
|
|
01.02.2010, 23:18
|
|||
|
|||
|
Nowa sesja
Jak już wstępnie omawialiśmy sprawę na SB należy zrobić nową sesję. Trzeba ustalić tematykę. Podawajcie swoje propozycje, a ja później zrobię ankietę i wszystko będzie wiadome.
Mamy już 2: -Wiedźmin -Wampiry i wilkołaki (to będzie chyba nasz autorski system nie opierający się na żadnych Blejdach czy innych Anderłorldach z tej prozaicznej przyczyny, że niewiele osób to oglądało) Czekam na propozycje i opinie na temat tej inicjatywy. Dans les flots c’est elle qu’elle voit,
Le fleuve l’emporte loin loin loin… Pourquoi elle doit attendre ? Attendre dans la lumière, Elle s’efface, elle met les masques. Sur les quais… |
|||
|
02.02.2010, 00:01
|
|||
|
|||
|
RE: Nowa sesja
Ja miałem zakładać wampiry
więc jak cos z wampirami to ja chce wybierać co mogą a co nie ;>
|
|||
|
02.02.2010, 00:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2010 00:08 przez stealth.)
|
|||
|
|||
|
Wybierać będą wszyscy. Inaczej może się skończyć tym, że stworzysz wspaniałą sesję, w której sesjować będziesz sam
![]() Ale jak chcesz zakładać, to proszę bardzo, nie powstrzymam cię przecież. Dans les flots c’est elle qu’elle voit,
Le fleuve l’emporte loin loin loin… Pourquoi elle doit attendre ? Attendre dans la lumière, Elle s’efface, elle met les masques. Sur les quais… |
|||
|
02.02.2010, 00:16
|
|||
|
|||
|
Przede wszystkim to ja też uważam, że jeśli chcemy grać no to przynajmniej w postaci tej 5-6 osób, które tu bywają. Bo nie ma co, jeżeli będą trzy czy coś. Dla mnie mogą być i wampiry itd, spróbuję się dostosować do wszystkich.
Możemy też rozwinąć wątek sesji Kazego z HP5 bodajże, ale to chyba byłoby już za nudne, chyba że nie wiem wyruszymy w podróż w czasie, bo ile razy można powtarzać bycie w szkole czy poza nią? Inna fantastyka? Typu owych Gwiezdnych wrót czy coś, nie wydaje mi się. Najchętniej coś z klimatem, ale jak już mówiłam, nie mam pomysłu na coś własnego więc dla mnie droga wolna w tym na co padnie. Z czasem epoka przemija - spadająca gwiazda opada bezszelestnie Zamknij oczy i wytęż słuch, może usłyszysz "do widzenia"... Joa broni, Joa radzi, Joa nigdy was nie zdradzi! ;] (GG)ŁDSM&M ^^
|
|||
|
02.02.2010, 00:31
|
|||
|
|||
|
no doooobraaa, to przedstawię tu pomysł wampira:
Królestwo: Zwierzęta Typ: Strunowce Podtyp: Kręgowce Gromada: Krwiopijcy Podgromada: Łożyskowce Rząd: Naczelne Rodzina: Człowiekowate Rodzaj: Hominus Gatunek: Hominus Nocturna Wyglądają jak człowiek, są zimnokrwiste. Plusy: Regeneracja ran, spowolnione starzenie, zdolność widzenia w nocy, bardzo dobrze rozwinięte uzębienie Zabija: Srebro, promienie ultrafioletowe, większa dawka czosnku Wampirem można się urodzić, bądź zostać przemienionym. |
|||
|
02.02.2010, 00:34
|
|||
|
|||
(02.02.2010 00:31)Kaze napisał(a): Zabija: Srebro, promienie ultrafioletowe, większa dawka czosnkuZe srebrem się zgodzę, z czosnkiem takoż. A gdzie woda święcona?
Dans les flots c’est elle qu’elle voit,
|||
|
02.02.2010, 00:35
|
|||
|
|||
|
w kościele!
|
|||
|
02.02.2010, 00:37
|
|||
|
|||
|
no to może tak: jedziemy całą paczką na wakacje, zatrzymujemy się w hotelu i zaczynają się dziać dziwne rzeczy, a my nie możemy się wydostać? (tak wiem, troche z "lśnienia" zerżnięte, ale pomyślałam o tym dopiero teraz
)
|
|||
|
02.02.2010, 00:39
|
|||
|
|||
|
Ha! Zajebiaszczy motyw! Podoba mi się.
|||
|
02.02.2010, 00:43
|
|||
|
|||
|
No wlasn ie, może jakiś horror, niekoniecznie ten z motelem, ale coś w tym stylu, tak horror z zabójcą, na którego zgłasza się ja!
|
|||
|
02.02.2010, 00:43
|
|||
|
|||
|
Nie. Motyw z motelem i wakacjami zajebiaszczy ;(
|||
|
02.02.2010, 00:47
|
|||
|
|||
|
Ahhhh <333 Ale no chyba se żartujecie, ze coś w stylu "Motel" bo ten film był głupi >.<', ale cos z seryjnym zabójca, którym ja chce być <3
|
|||
|
02.02.2010, 00:52
|
|||
|
|||
|
A co ty tak ciągle "ja" i "ja"? Jak chcesz być seryjnym zabójcą to se ściągnij "Hitmana" i nie potrzebujesz sesji do tego.
|||
|
02.02.2010, 00:53
|
|||
|
|||
|
ja ja ja ja ja ja
|
|||
|
02.02.2010, 00:55
|
|||
|
|||
|
Tylko wadą takiej sesji jest to, że wszystko musiałoby się dziać w ciągu jednej nocy (co narzuca straszne tempo, albo straszne rozwlekanie i wydłużanie akcji).
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
IRC Chat

więc jak cos z wampirami to ja chce wybierać co mogą a co nie ;>
![[Obrazek: 4026429.png]](http://valenth.com/lab/4026429.png)
![[Obrazek: GoldenKaze.png]](http://card.mygamercard.net/PL/lastgame/GoldenKaze.png)

![[Obrazek: 363264.jpg]](http://imageshack.us/m/52/2556/363264.jpg)
![[Obrazek: 113678.jpg]](http://imageshack.us/m/861/7039/113678.jpg)