|
Handel
|
|
21.02.2010, 18:38
|
|||
|
|||
|
Handel
Wszystkie rzeczy, czy to w Londynie, czy w Hogsmeade są bardzo drogie. Mój pomysł ma na celu oszczędność i zarobek-zarazem. Zauważyłam, ze w Londynie pojawiło się pojecie Targ pod Grubym Gnomem, nie znam przyszłości tego profilu, wiec postawiam tu swoje propozycje.
Myślałam nad tym, aby ruszyć w tym miejscu handel. Mianowicie, każdy gracz, mógłby, w cenie powiedzmy 4 sykli, otworzyć własny sklep. Nie mam na myśli sprzedawana wyłącznie ubrań, czy różdżek. Handel może być wszechogarniający, fasolki, żaby, kociołki,wszystko aż po same sowy. Co o tym sadzicie? |
|||
|
25.02.2010, 19:35
|
|||
|
|||
|
RE: Handel
Dobry pomysł. Na pewno to wykorzystamy dzięki.
- Ma pan pracę? - Nie mam pracy. - To co pan robi? - Kradnę. - Co pan kradnie? - Co popadnie, co w rączki wpadnie... |
|||
|
12.06.2010, 07:27
|
|||
|
|||
|
Faktycznie pomysł bardzo dobry, a pro po zarobku żeby utrzymać serwer można by np. zrobić funkcję dokupienia galeonów po przez doładowanie konta sms'em. Wysyłamy sms za 11zł i mamy tam np. 50galeonów.
|
|||
|
12.06.2010, 12:54
|
|||
|
|||
|
W tej grze miało nie być żadnych kont pro, dodatkowych funkcji za które się płaci, bo dlaczego bogatsze dzieciaki czyt. nooby mają być lepsze od tych fajnych ludzi? Ale jeżeli chcesz tak w tej twojej przyszłej grze to nie mam nic do gadania...
|
|||
|
12.06.2010, 17:51
|
|||
|
|||
|
Z jednej strony masz rację ale z drugiej strony nie chciał bym wykładać 500zł/rok (minamalnie) ze swojej kieszeni...
Chodź jakieś inwestycje na pewno muszą być ! |
|||
|
12.06.2010, 18:05
|
|||
|
|||
|
To już lepsza opłata rejestracyjna i żeby każdy był równy...
|
|||
|
12.06.2010, 18:58
|
|||
|
|||
|
W płatną grę nikt nie będzie chciał grać
![]() Jedyne wyjście, to reklamy I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store Ain't that fresh And I don't need your civil war |
|||
|
14.06.2010, 06:45
|
|||
|
|||
|
To się zarejestruje max 100 osób...
No nie wiem Jak będziemy na etapie końcowym (chyba raczej tego nie dożyje żaden/na z nas) to się o tym pomyśli. |
|||
|
21.06.2010, 16:36
|
|||
|
|||
|
ja przewiduje ze bede zyl dosc dlugo. w przeciwnym wypadku chyba nie uda mi sie zostac cesarzem chin, tak jak to sobie zaplanowalem
"I'm incurable but durable it's easy to see Lack of restraint is a complaint of those around me I know that others postpone Gratification well I lack that affectation" |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
IRC Chat

![[Obrazek: 4026429.png]](http://valenth.com/lab/4026429.png)
![[Obrazek: GoldenKaze.png]](http://card.mygamercard.net/PL/lastgame/GoldenKaze.png)