|
Podróże w czasie
|
|
07.09.2010, 17:08
|
|||
|
|||
|
RE: Podróże w czasie
Sylvia obudziła się jakieś 5 minut po Weene.
- Ała, moja głowa - jękneła cicho. Czuła że za chwile wybuchnie jej głowa. Zeszła z łóżka i prawie że na czworaka podeszła do stołu (nie zauważyła Weeny) i nalała sobie do szklanki wodę, wciąż powtarzając w myślach "niech przestanie mnie ta głowa boleć, niech przestanie...". Już brała szklankę do ręki, gdy poczuła że ból głowy mija - powoli, ale jednak. Spojrzała z szokiem na szklankę. Dwie strony - dobra i zła
Dwa oblicza - anioł i diabeł Dwa umysły - logiczny i irracjonalny Dwie osoby w jednym ciele ![]() ![]() |
|||
|
07.09.2010, 18:40
|
|||
|
|||
|
- Cholernie głośno dzisiaj myślisz. - stwierdziła Weena. - To dobry powód żeby więcej nie pić - Dodała już jakby do siebie.
|
|||
|
07.09.2010, 19:20
|
|||
|
|||
|
"A można mnie nie czytać?" pomyślała, wiedząc że Weena odczyta jej myśli.
Nadal wpatrywała się w szklanke. Ból głowy minął zupełnie, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. - Głowa mnie już nie boli - powiedziała, jakby w transie. - Czyżby dotknięcie szklanki zapełnionej wodą dawały takie korzyści? Dwie strony - dobra i zła
Dwa oblicza - anioł i diabeł Dwa umysły - logiczny i irracjonalny Dwie osoby w jednym ciele ![]() ![]() |
|||
|
07.09.2010, 19:50
|
|||
|
|||
|
- Byłoby miło jakby to na wszystkich tak działało. I jeszcze nie całkiem to kontroluję, a tym bardziej nie w tym stanie. Jeśli ci to przeszkadza, możesz myśleć w tym języku co ostatnio. To polski, prawda? Nie znam go, więc to chyba nie problem?
|
|||
|
09.09.2010, 18:13
|
|||
|
|||
|
-Tak, Polski - kiwneła głową. - Nie, to nie jest problem. Tylko będą może go mieli Ci co nie znają innego języka niż angielski- zamyśliła się.
Dwie strony - dobra i zła
|||
|
09.09.2010, 18:22
|
|||
|
|||
|
- I Francuski - Dodała. - Oni się już z tym trochę chyba oswoili, a ja pracuję nad kontolowaniem tego, nie przejmuj się
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
IRC Chat

![[Obrazek: 113678.jpg]](http://imageshack.us/m/861/7039/113678.jpg)