|
[Postacie] Świat od nowa
|
|
13.12.2007, 20:54
|
|||
|
|||
|
[Postacie] Świat od nowa
Proponuję wam, byście sprawdzili się w roli założycieli cywilizacji.
Oto fabuła: Świat został zniszczony przez uderzenie meteoru (prawie jak dinosy). Wszelkie oznaki cywilizacji zostały zniszczone, a resztę dokończyła fala tubylców z Afryki i Indonezji, którzy przetrwali wybuch. Ich lekkie, bambusowe statki z łatwością przekraczają morza i oceany, mkną jak te sprzed wybuchu. Wy ocaleliście w Europie, która po uderzeniu złączyła się z Afryką i Ameryką Południową. Niedaleko siebie znaleźliście troszkę narzędzi, klucze, młotki w tym jeden wielki, 30 kg. System rozgrywki. Gracze piszą co chcą zrobić, ja (sędzia) decyduję co się udaje, a co nie. Dodatkowo wprowadzam "losowe" zdarzenia. Nie wolno samemu decydować. Chary: Imię, nazwisko, nick (np. Armand "Rzeźnik" Fimium) Wiek, pochodzenie, specjalizacja (np. 18, Warszawa, kowalstwo) Stopień kontaktowości (od 0-10, 10 to bardzo kontaktowy, 0 to autystyczny) Zapraszam. Aby uniknąć sytuacji z innych prowadzonych przeze mnie sesji, nie biorę w niej udziału jako gracz. "Największy frajer i ciota, najgorszy sprzedawczyk, cwel jakich mało, niezrównoważony psychicznie." Czy jestem aż taki straszny? |
|||
|
13.12.2007, 21:25
|
|||
|
|||
|
Johanna 'Sonne' Müller
wiek:17 Pochodzenie: München (Monachium) Specjalizacja: walka bronią białą stopień kontaktowości (a może charyzma ;]): 7 wygląd: blond włosy, wysoka, szczupła. Ma bardzo przenikliwe niebieskie oczy. Ma bliznę na wierzchu lewej dłoni, nie jest duża, ale rzuca się w oczy, nie jest jednak szpecąca, po prostu jest |
|||
|
13.12.2007, 21:29
|
|||
|
|||
|
Nie, żadnej historii. To wy ją tworzycie na nowo.
Aha, ma być wygląd. Tylko jeżeli chcecie tworzyć kolesia co ma pento na pół metra to dajcie sobie spokój. Ogólnie rzeczy, które rzucają się w oczy np. czy ma morde całą w kraterach, czy tyłek jak słoń itp. "Największy frajer i ciota, najgorszy sprzedawczyk, cwel jakich mało, niezrównoważony psychicznie." Czy jestem aż taki straszny? |
|||
|
13.12.2007, 22:34
|
|||
|
|||
|
Imię: Don "Dark" Hetfield
Pochodzenie: Rodzina z Nowego Yorku, przeniósł się do Dublina Wiek :21 Kontaktowość: 8 Specjalizacja: broń palna, karate, judo Inne: były agent FBI, po upozorowaniu własnej śmierci walczył w prywatnej armii ochroniarzy w Iraku Wygląd: długie czarne włosy, znoszona ubranie w kolorach ziemi, dziki wygląd, szalony błysk w oczach,wysoki, szczupły Dans les flots c’est elle qu’elle voit,
Le fleuve l’emporte loin loin loin… Pourquoi elle doit attendre ? Attendre dans la lumière, Elle s’efface, elle met les masques. Sur les quais… |
|||
|
13.12.2007, 22:44
|
|||
|
|||
|
Aebgwaeni Oymoyaku
Pochodzenie: Urodzony w Dodomie (stolica Tanzanii) w Europie znalazł się przypadkowo (los tak kciał ;p) Wiek: 26 kontaktowość: 2 Specjalizacja: genialny brydżysta wygląd: wysoki, krępy murzyn zgolony na zero ;s "I'm incurable but durable it's easy to see Lack of restraint is a complaint of those around me I know that others postpone Gratification well I lack that affectation" |
|||
|
13.12.2007, 22:54
|
|||
|
|||
|
Don Hetfield musi wybrać w czym się specjalizuje najbardziej. Jeżeli piszesz kilka specjalizacji, to np. w walce wręcz ale nie na miecze czy coś, tylko na pięści.
Jeżeli wybieracie kilka specjalizacji, to liczcie się z tym, że ich efektywność będzie mniejsza, niż byście wybrali jedną. "Największy frajer i ciota, najgorszy sprzedawczyk, cwel jakich mało, niezrównoważony psychicznie." Czy jestem aż taki straszny? |
|||
|
13.12.2007, 23:25
|
|||
|
|||
|
Imię i nazwisko: Tommy Shakur
Pochodzenie: USA - Nowy York Wiek: 22 lat Kontakt: 8 Specjalizacja: były członek elitarnej grupy komandosów wojsk U.S.A Umiejętności: W czasach normalnego życia zakończone szkolenie mieszanych sztuk walk z wyróżnieniem. Wygląd: Dobrze zbudowany wysoki blondyn. - Ma pan pracę? - Nie mam pracy. - To co pan robi? - Kradnę. - Co pan kradnie? - Co popadnie, co w rączki wpadnie... |
|||
|
14.12.2007, 15:36
|
|||
|
|||
|
Przypominam o waszych przezwiskach.
Lucek, fakt bycia byłym komandosem to nie specjalizacja. Zmień to, proszę. "Największy frajer i ciota, najgorszy sprzedawczyk, cwel jakich mało, niezrównoważony psychicznie." Czy jestem aż taki straszny? |
|||
|
24.12.2007, 13:37
|
|||
|
|||
|
nie wiem czy tak można, dopisać sobie coś do postaci, ale ja dopisałem
"były agent FBI, po upozorowaniu własnej śmierci walczył w prywatnej armii ochroniarzy w Iraku"gdybym tego nie zrobił, musiałbym później to pisać w sesji, a wszyscy wiedzą, że czytanie moich postów to nic przyjemnego Dans les flots c’est elle qu’elle voit,
Le fleuve l’emporte loin loin loin… Pourquoi elle doit attendre ? Attendre dans la lumière, Elle s’efface, elle met les masques. Sur les quais… |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
IRC Chat

![[Obrazek: 113678.jpg]](http://imageshack.us/m/861/7039/113678.jpg)

"były agent FBI, po upozorowaniu własnej śmierci walczył w prywatnej armii ochroniarzy w Iraku"